Vrouw probeert over te steken bij afgesloten spoorwegovergang

De vrouw is het spoor bijster

Bizarre beelden uit België van een vrouw die een voor werkzaamheden afgezette spoorwegovergang probeert over te steken. De anarchistische bestuurder laat het rood-witte-hekwerk haar niet vertellen wat ze wel en niet mag doen en maakt de weg vrij voor haar Mercedes CLS. Het station van rede is ze al gepasseerd.

Omdat er aan de spoorwegovergang gewerkt werd, missen de delen tussen het spoor waar auto’s overheen kunnen rijden. De Mercedes CLS komt vast te zitten. Het treinverkeer op het spoor tussen Aalst en Schellebelle werd bijna een uur stilgelegd, zodat de Mercedes weggetakeld kon worden. Niemand raakte gewond.

De vrouw hangt een flinke boete boven het hoofd. Infrabel, de Belgische ProRail, deelde de beelden op Facebook met een stel feiten in de video. Bijvoorbeeld dat de treinen met 120 km/u langsrazen en dat er tot wel vier treinen per uur langskomen. Genoeg reden dus, om een dergelijke stunt niet te doen.

Vrouw probeert afgezette spoorwegovergang te passeren

Reacties
 1. Arno zegt op 6 juni 2019 om 10:48:

  Kunnen dit soort mensen niet gewoon dood gaan? Dan hebben we weer een probleem minder op deze aardbol. Die rijke lui meer hun dikke auto denken werkelijk alles te kunnen en mogen. En denk maar niet dat ze wakker ligt van die boete, dat is voor hun slechts wisselgeld.

  • Jerry zegt op 10 juni 2019 om 19:47:

   Niet geboren worden lijkt me efficiënter. Zal ook bewaarheid worden in de toekomst.

  • Billy Moon zegt op 10 juni 2019 om 14:28:

   Wagen vernietigen, een gevangenisstraf en een flinke rekening

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken