VW Golf GTI-paraplu past in het kerstbudget

Zo wordt je petje niet nat

Foto('s): VolkswagenVW Golf GTI-paraplu
Foto('s): VolkswagenVW Golf GTI-paraplu
Foto('s): VolkswagenVolkswagen Studie up GTI
Foto('s): VolkswagenVolgende Volkswagen Polo GTI
Foto('s): VolkswagenVolkswagen Golf GTI Performance 2017 facelift
VW Golf GTI-paraplu
VW Golf GTI-paraplu
Volkswagen Studie up GTI
Volgende Volkswagen Polo GTI
Volkswagen Golf GTI Performance 2017 facelift

Weinig daagt de geest zo uit als een verlanglijstje schrijven met kleine presentjes voor de feestdagen. Want in de regel is alles wat je wilt minimaal 30 euro wanneer het budget 20 euro is. En zodra het budget opschuift naar 10 euro, is alles wat je wilt ineens 20 euro. Is het afgesproken budget dit jaar exact 20 euro, dan hebben we een geinig presentje voor je: VW Golf GTI-paraplu.

De VW Golf GTI-paraplu is, hoe kan het ook anders, uitgevoerd in het bekende Clark-patroon – beter bekend als de GTI-ruitjesbekleding. Het verscheen in de eerste Golf GTI en je vindt het nu terug in alle GTI’tjes.  Zonder twijfel een van de coolste patroontjes die ooit een auto-interieur sierden, al moet je niet overdrijven.

Deze paraplu heeft een automatisch openingsmechanisme, acht zwarte armen en metalen punten. Inclusief een Volkswagen-logo ingelegd in de handgreep en een geweven label met de GTI-belettering. Haters zullen zeggen dat het een handig cadeau is voor als je weer eens met pech lang de weg staat met je Volkswagen.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken