Bij Nederlandse en Vlaamse politieseries staat de auto waarin de agenten rijden niet per se centraal. Of je moet de Land Rovers en Jaguars uit Undercover meetellen. En dat is best jammer. Maar in wat voor auto’s zouden de goeieriken en de slechteriken kunnen rijden? We kijken graag even mee bij Chris Harris, Freddie Flintoff en Paddy McGuinness. Zij testen hun favoriete achtervolgingsvoertuigen.

De presentatoren kiezen een auto en meten een alter ego aan. Ontmoet Dave Tall, een gepensioneerde racer die nu het kwaad bestrijdt met een Audi RS 3. En wat te denken van de Preston Ranger en zijn Ford F-150 Raptor, die voor niets of niemand aan de kant gaat. Tot slot is er de Dirty Cobra die een Dodge Charger SRT Hellcat onder bedwang probeert te houden.

Om erachter te komen wat de beste auto is, nemen de drie auto’s mee aan een achtervolging. Om de beurt proberen ze zo snel mogelijk een Chrysler 300C in de kraag te vatten die wordt bestuurd door de twee collega’s. Welke agent slaagt erin om het snelst tien seconden lang binnen tien meter van de boeven te blijven? Je ziet het hieronder.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)