Wat? Zo weinig voor een Fiat?

Fiat komt naar je toe deze zomer!

Fiat spring deals
Fiat spring deals
(advertorial)

Dat naar je toe komen bedoelen we vrij letterlijk: voor een proefrit hoef je niet eens meer naar de dealer toe – zij komen naar jou! En ze komen beslist niet met lege handen, want ze nemen de auto van jouw keuze, al hun taxatiekennis én een spectaculaire aanbieding mee!

Fiat 500 Hybrid: nóg aantrekkelijker

Neem nou de Fiat 500 Hybrid. Een van de weinige auto’s die door werkelijk iedereen sympathiek wordt gevonden, is er nu ook met innovatieve hybride-technologie. Zo verbruikt hij nog minder en rijdt hij nóg lekkerder. Als dat nog niet genoeg is om je te overtuigen eens een proefrit te gaan maken: wist je dat je hem via Private Lease al kunt rijden vanaf € 209 per maand? Serieus: geen tikfout. Zo heb je nergens omkijken naar en hoef je er alleen nog maar (heel af en toe) een slokje benzine in te gooien. Dus regel die proefrit, en je kunt gelijk, geheel vrijblijvend, een offerte laten maken.

Fiat 500X: unieke combinatie

Verzot op de 500 maar toch iets meer ruimte nodig? Dan is er de 500X, die op ongeëvenaarde wijze de iconische looks van de 500 weet te combineren met de stoerheid en ruimte van een SUV. Hij zit boordevol met de modernste technologie, is meteen leverbaar en is er nu al vanaf € 21.990! Laat dus vooral eens zo’n 500X voorrijden en verbaas je over zijn rijcomfort, riante uitrusting en pittige prestaties. Er is trouwens van alles mogelijk op het gebied van opties, accessoires, financieringen en inruil, dus doe daar vooral je voordeel mee! Laat ze langskomen, maak die proefrit en vraag een offerte!

Fiat Tipo: ruimte en stijl

Hoe doen ze het ervoor? Dat zul je je afvragen als je een proefrit maakt in de Fiat Tipo. Een ruimte-aanbod dat ergens tussen ‘weelderig’ en ‘overdadig’ in zit. Geen dealer die je zal vragen of je er misschien airconditioning bij wilt, of lichtmetalen velgen of een Uconnect-audiosysteem, want dat zit er allemaal al op. En dat voor een haast ongelooflijke vanafprijs van € 19.190! Inderdaad – hoe doen ze het ervoor. Met zo’n Fiat Tipo lach je iedereen uit.

Fiat Panda Hybrid: onweerstaanbaar

Of wacht: dat was ooit de slogan van de onvolprezen Fiat Panda! En wat er ook veranderd is: dat niet. Want ook de Panda is er tegenwoordig met hybride-technologie. Het oude vertrouwde comfort en de bekende, enorme veelzijdigheid dus, gecombineerd met de modernste techniek. Het maakt de Panda nog onweerstaanbaarder dan hij al was. En de prijs is haast ouderwets gebleven, want de Fiat Panda Hybrid rij je al vanaf € 13.940! Maar goed, wij kunnen je dat allemaal wel vertellen, maar overtuig vooral jezelf tijdens een proefrit. Doen!

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws
Magazines