Sleutelen aan een motor met meer vermogen dan 10 Veyrons bij elkaar? Defensie geeft jou de kans deze droom waar te maken.

Heb jij een technisch MBO- of HBO-diploma en een aangeboren fascinatie voor machtige machines? Weet je van aanpakken? Dan zou het zomaar kunnen dat je bij dezen je roeping hebt gevonden.

Defensie zoekt startende technici die willen werken met het schitterendste materieel op locaties overal te wereld, harde werkers die bereid zijn om grootse uitdagingen aan te gaan en voor wie het zoeken naar oplossingen een tweede natuur is. Je sleutelt in teamverband aan uiteenlopende zaken, zoals het 35 mm snelvuurkanon van een CV90 pantservoertuig, de ruim 13.000 pk sterke motoren van een Marine-fregat of de Hellfire-raketten van een Apache gevechtshelikopter. De missie is een belangrijke: jij als technicus zorgt ervoor dat alles bij Defensie blijft rijden, vliegen, varen of anderszins functioneren.

Dit alles zou al boeiend genoeg zijn als het in een grote loods plaatsvond, beschut voor weer en wind, maar nee: de machines van Defensie komen overal en hebben dus ook overal behoefte aan jouw kundige handen. Op een woeste zee, in een dichtbegroeid bos, midden in een dynamisch missiegebied – het kan allemaal. Ook in deze uitzonderlijke omstandigheden moet je je een teamspeler tonen, iemand die zijn verantwoordelijkheid weet te dragen maar ook zelfstandig en met grote discipline kan handelen. Mede hierom is niet iedereen in de wieg gelegd om technicus bij Defensie te worden. Inderdaad: je moet het maar kunnen.

Ben jij dé gedreven kandidaat voor deze functie? Klik dan snel door naar werkenbijdefensie.nl, geef je op en word een technische held!

Advertentie
Advertentie