Als jij meedoen ondergeschikt vindt aan winnen, ook al is het geen wedstrijd, is dit de camper voor jou. Hellwig presenteert de Nissan Titan Ultimate Overland Camper. Hiermee win je elke kampeerpartij. Eet dat, ANWB-stel met matchende fleecejassen. Alleen de naam wint het al van de Knaus Travelino.

Hellwig is slechts een nederige producent van onderstelonderdelen, zoals stabilisatoren. Maar slechts een Nissan Titan neerzetten en zeggen: ‘Kijk, hij rijdt nu beter. Echt waar’, dat heeft weinig zin.

Daarom belde het bedrijf Lance Campers voor een mobiele slaapeenheid. Aangezien de Nissan Titan Ultimate Overland Camper nog niet is omgevallen in een bocht, kunnen we stellen dat het onderstel zijn werk heeft gedaan.

De rijgedragverbeteraar schakelde ook een paar andere vriendjes in. Magnaflow knalde er een pijp onder en Baja Designs zorgde voor genoeg ledjes om een beer uit zijn winterslaap te halen. Verder heeft de Nissan Titan Ultimate Overland Camper een lier om je uit benarde situaties te redden en dikke aardverschuivende banden.

De motor komt van Cummins en is een flinke 5,0-liter V8 met 315 pk en 750 Nm koppel. Daarmee win je het ook wel van de gemiddelde Fiat-camper. De Ultimate Overland Camper is niet te koop zoals je hem hier ziet, maar alle onderdelen zijn wel los te krijgen. Er zit dus geen maatwerk aan de winnaar.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie