Weet je nog: je kon op kosten van Porsche Nederland geheel verzorgd een Boxster testen in Saint Tropez en omgeving als je voor 15 juni jl. even een goed verhaal in elkaar draaide om de vreselijk partijdige jury over te halen jou dat te gunnen.

Afijn, we kregen tweetriljoenduizend reacties, zelfs van mensen met een rijbewijs. Nadat we alle inzendingen van mannen direct de afvalbak in smeten, bleven er verbazingwekkend weinig goede inzendingen over. Dus heeft de jury besloten om het nu eens eerlijk te doen en écht naar het verhaal van de inzending te kijken. En toen hadden we een winnaar.

Het is Martijn van Dam uit Raamsdonksveer geworden: hij mag in de laatste week van juli op en neer naar Saint Tropez in de nieuwe Porsche Boxster. Als thema en testwijze heeft Martijn gekozen om de film Le Gendarme de Saint Tropez (1964) te gebruiken. Hierin speelt Louis de Funès een politieagent (Cruchot) uit een klein Frans dorpje die wordt overgeplaatst naar Saint Tropez en daar ongetwijfeld extreem veel jonge vrouwen in bikini tegen kwam. Hopen we. Want de film zagen we nog nooit. Iemand nog een VHS-speler voor ons te leen? Ach nee, laat maar.

We wensen Martijn volgende maand veel plezier met zijn prijs!
 

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie