Net toen je dacht dat ‘BMW’ in combinatie met ‘getsie’ niet meer trending was op Twitter, komt tuner Zacoe met een transformatie van de M8 Gran Coupé die, laten we zeggen, een gooi doet naar een virale status. Vooruit, het is niet zó erg, maar het past redelijk in het straatje ‘doe nou maar gewoon’.

Laat de BMW M8 GC liever met rust. Hij is samen met de BMW M5 de laatste écht goed uitziende M-auto met een logisch geproportioneerde grille. Over verhoudingen gesproken: wat vinden jullie van de positie van de nieuwe koolstofvezel spoiler op de achterklep? Beetje gek, niet?

Meer koolstofvezel onder de Zacoe BMW M8 GC

Verder is er een koolstofvezel splitter vóór, achteraan een diffuser van hetzelfde spul en in het midden plaatst Zacoe zijskirts. Je raadt het al: ook van koolstofvezel. De velgen onder de Zacoe BMW M8 GC lijken ook één of twee trends achter te lopen. Aan het vermogen doet Zacoe niets, dat blijft dus 620 pk.

Zoals we al zeiden: de Zacoe BMW M8 GC is niet direct een daad van terreur voor iedereen met werkende pupillen, maar het is ook niet per se een verbetering. Hou het geld lekker op zak en gebruik het voor als je weer eens nieuwe banden nodig hebt.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie