Ken je de etch-a-sketch van vroeger nog? Zo’n wit bord met een pennetje aan een touwtje, waarmee je kon tekenen en het met een knop aan de onderkant kon wegschuiven? Voor alle kunstenaars die toentertijd al een supercar illustreerde: jullie droom komt nu uit en wel met de naam Zedro Notorious.

Maak je eigen supercar

Je hebt namelijk bijna onbeperkte aanpassingsopties en ontwerpen voor de Zedro Notorious. Serieus, letterlijk alles is aan te passen naar je eigen smaak. Ben je niet zo weg van het ontwerp van deze bodykit? Dan laat Zedro je om de tafel zitten met de hoofdontwerper om het iets meer naar jouw smaak te maken.

De creatie die je hierboven ziet, is volgens Zedro ‘geïnspireerd door meerdere bedrijven en merken die we echt leuk vinden’, vertelt een woordvoerder aan TopGear. De basisauto krijgt een carrosserie van glasvezel, terwijl je verder bovenaan de voedselketen van Zedro koolstofvezel krijgt.

Deze carrosserie is over een Infiniti Q40 onderstel en motor geschroefd, compleet met twin-turbo V6 onder de motorkap. ‘Hij is uiterst betrouwbaar en dat maakt het goedkoop om te onderhouden’, zegt Zedro. Natuurlijk laat Zedro het niet zitten bij die twin-turbo V6. Nadat je door talloze aanpassingsopties bent gegaan, krijgt hij een motorupgrade die hem 1.267 pk geeft. 0 naar 100 km/u zal hij in 3,4 seconden doen, terwijl de basisauto dat in 5,2 seconden doet. Ook niet verkeerd.

De Zedro Notorious is van zichzelf vrij licht met een gewicht van 1.300 kilo. Hij biedt plaats voor vier personen, een kofferbak en de mogelijkheid hem helemaal aan de hand van jouw stoutste dromen te bouwen. Zedro bouwt 100 exemplaren waarvan er nog 95 beschikbaar zijn. Het model dat je op de foto’s ziet, is auto nummer vijf. Je betaalt nog geen 60.000 euro voor deze Libanese supercar, dus zorg dat je op die lijst komt. Boek een vlucht naar Libanon en ontwerp je eigen auto.

Reacties

  • Basje heeft op 14 november 2019 geschreven:

    Geen adres of contact gegevens te vinden 🤷‍♂️

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)