Noem ons ouderwets. Je mag ons zelfs een zeur noemen. Maar als wij ergens 3,4 miljoen euro voor zouden betalen, verwachten we op z’n minst dat iemand z’n zonnebril afdoet bij het afleveren. Of misschien iets anders aantrekt dan een voetbalbroekje van Nike. En ergens in de marge van die 3,4 miljoen zit toch wel een knipbeurt van de kapper? De gemiddelde PostNL-bezorger doet het met meer elegantie.

Bestel je in Nederland (of waar dan ook ter wereld) een Bugatti Chiron, dan zal het er vast anders aan toegaan dan de aflevering hieronder. Zie het als een onrepresentatieve momentopname. Misschien krijg je hier zelfs een bakkie pleur en klimt de verkoper niet door het raam van je gloednieuwe Chiron naar binnen om ‘m te starten. Maar goed, dat is ook niet het interessantste aan deze video.

Waar gaat het wel om?

Hoe de aflevering in zijn werk gaat, is natuurlijk aan de dealer die de auto verkocht. Interessant is om te zien wat allemaal voor leuks je bij de Bugatti Chiron krijgt. Om te beginnen is het een valetsleutel die de Chiron bij de aflevering start. En dat is dezelfde sleutel die je tien jaar geleden in een Volkswagen Polo vond, maar dan met een Bugatti-logo. Deze sleutel begrenst het vermogen van de Chiron.

De nieuwe eigenaar krijgt per vliegtuig een metalen kist opgestuurd vanuit Frankrijk (te zien vanaf 09:00 minuten). Daarin zitten een bedankbrief van Bugatti-chef Stephan Winkelmann, de boekjes en nog een rode doos met de hoofdsleutel, de sleutel om de topsnelheid te ontgrendelen en een een USB-stick. Op de stick staan foto’s van de bouw van jouw Chiron. En dat maakt weer een hoop goed.

Zo wordt een Bugatti Chiron afgeleverd

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie