Opinari heeft de ultieme rijders-sweater ontwikkeld die bij elke petrolhead in de kast zou moeten liggen. Omdat deze sweater verlengde afmetingen heeft, biedt hij goede bewegingsvrijheid tijdens het sturen. Het 100 procent ongeborstelde katoen zorgt voor hoogwaardig draagcomfort waardoor je persoonlijke climate control niet oververhit raakt. De sweater wordt verder gekenmerkt door de unieke Opinari-typeplaat, de zogehe-ten VIN-tag, die onder elke motorkap te vinden is.

Deze sweater is voorzien van een 3D-borduring met een subtiele metallic-look en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Opinari – Driver’s Essentials is een fashion & lifestyle-merk dat zich richt op de autoliefhebber. De missie is om petrolheads te stimuleren hun autopassie nog meer uit te dragen. Opinari is wereldwijd voornamelijk bekend vanwege haar unieke en hoogwaardige driving gloves. Hierbij is de Time Honoured Collection gericht op rijders van klassieke auto’s en de Velocity Collection op bestuurders van hedendaagse sportauto’s. Alle gloves zijn met de hand vervaardigd in Italië en gemaakt van het allerbeste Peccary-leer.

Dit moet je doen om te winnen

Wat moet je doen om zo’n sweater te winnen? Simpel. Je moet abonnee zijn. In dat geval stuur je een mailtje met je adresgegevens en gewenste maat (S,M,L,XL of XXL) naar abokado@topgear.nl (doe dit vóór 1 januari a.s.) en je dingt automatisch mee naar een Opinari-sweater. Mocht je tot de winnaars behoren, dan krijg je vanzelf bericht. Je krijgt de Opinari sweater zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)