Weinig mensen weten dit, maar Star Wars is niet echt in de ruimte opgenomen. Het schijnt zelfs dat niet alle personages gebaseerd zijn op echte mensen. Met een beetje filmmagie weten producten het verhaal toch heel overtuigend te brengen. Bij de nieuwe F1-film Apex met Brad Pitt zullen ze ook wat moeten goochelen in de nabewerking om deze scène overtuigend te laten zijn.

De onderstaande video is opgenomen tijdens de opnames van Apex, die blijkbaar hervat zijn. De scène moet duidelijk een pitstop voorstellen, maar je hoeft niet goed op te letten om te kijken dat de crew iets essentieels vergeet. Het team rolt voor de sier de nieuwe band langs de oude en doet wat leuks met een wheel gun, maar zonder vers rubber gaat de F1-auto weer verder.

Ze zullen in de montage ongetwijfeld knap in de beelden snijden zodat er een flitsende scène ontstaat waarin het net lijkt alsof de banden echt gewisseld worden. Nog waarschijnlijker is dat de daadwerkelijke bandenwissel los wordt opgenomen. Hoe dan ook is het leuk om straks op te letten als de film straks uit is. Thuis eventjes op pauze zetten om te kijken of je de bandenwissel spot.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie