Eerder vandaag was Max Verstappen net aan de snelste coureur op de Hungaroring. De 2e vrije training van de GP van Hongarije 2021 begint iets minder voortvarend voor de leider in het wereldkampioenschap. Over de boordradio meldt de Nederlander dat hij nog dezelfde problemen met onder- en overstuur heeft als in de eerste sessie. ‘Steeds als ik instuur, verlies ik de achterkant’, roept Max. De snelheid is er dan ook nog niet bij Red Bull.

Mercedes is dan weer de snelste auto op het circuit. Van de twee coureurs heeft Bottas tot nu toe de overhand. Net als eerder vandaag is hij nu ook weer sneller dan zijn teamgenoot. Toch is Hamilton nu nog sneller dan Verstappen en dat is waar het echt om draait als we naar het grote plaatje kijken. Red Bull zal vannacht dus hard op zoek moeten naar oplossingen voor de problemen als ze de achterstand op Mercedes goed willen maken.

Achter Mercedes en Red Bull lijken Alpine en Aston Martin verrassend genoeg de strijd om de winst in de middenmoot uit te gaan vechten. Normaal doen McLaren en Ferrari dat, maar die lijken ook problemen te hebben aangezien Norris het snelst is van die twee teams met een negende plek.

2e vrije training van de GP van Hongarije 2021

01. Valtteri Bottas
02. Lewis Hamilton
03. Max Verstappen
04. Esteban Ocon
05. Sergio Pérez

Data en tijden van de GP van Hongarije 2021

Zaterdag 31 juli 2021
3e vrije training: 12:00 uur – 13:00 uur
Kwalificatie: 15:00 uur – 16:00 uur

Zondag 1 augustus 2021
Race: 15:00 uur

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie