Het gevecht om het wereldkampioenschap is volop aan de gang in de Formule 1. Max Verstappen en Lewis Hamilton strijden elke GP wiel aan wiel om de winst te pakken. Wil jij ook meeracen en de titel veroveren? Dan hebben nu een geweldige actie: F1 2021 bij een jaarabonnement TopGear, samen voor slechts 69 euro. F1 2021 heeft een waarde van 69,99 euro en een jaarabonnement TopGear kost normaal 89,95 euro. Je krijgt dus enorme korting bij dit abonnement. Wij zullen zo snel mogelijk de game naar je opsturen, zodat jij direct kunt racen.

De actie in F1 2021 is nog verder verbeterd

F1 2021 neemt weer een aantal verbeteringen met zich mee ten opzichte van vorig jaar. Het belangrijkste waaraan is gewerkt, is de carrière, die in F1 2021 Braking Point heet. Je start weer in de Formule 2 als het grote talent. Daarna wordt het iets anders dan voorheen. Je start bij één van de vijf laagst geplaatste teams. Daarna moet je drie seizoenen lang laten zien wat je kunt en jezelf omhoogwerken naar betere teams. Deze seizoenen volg je ook een verhaal die je aandacht vast blijft houden.

Ook is dit de eerste F1-game op de nieuwe generatie consoles. De nieuwe hardware van de PS5 en Xbox Series X worden optimaal benut voor F1 2021. Denk hierbij aan de graphics, laadtijden, betere force-feedback voor stuurtjes en schademodellen. Je ervaart jouw virtuele Formule 1-seizoen dus nog realistischer met deze nieuwe racegame. Je kunt F1 2021 voor PlayStation 5 en F1 2021 voor Xbox Series X krijgen. Maar uiteraard zijn PlayStation 4 en Xbox One ook nog steeds een optie. Benieuwd naar alle verbeteringen, kijk dan hier.

Gebruik maken van de actie?

Klinkt deze aanbieding te goed voor je om te laten liggen? Dat begrijpen we wel, je bespaart namelijk handenvol geld met dit abonnement. Profiteer daarom snel van deze deal, druk op onderstaande button en wordt zelf de wereldkampioen!

preview

F1 2021 features-trailer

 

Reacties

Lees meer over formule 1