Bij de lancering van de RB19 in februari maakte het Red Bull Racing niet alleen bekend dat het team in 2026 gaat samenwerken met Ford. Tijdens de presentatie werd ook duidelijk dat de kleurstelling voor de races in Amerika wat aanpassingen zal krijgen. Nog leuker: die aanpassingen mogen de fans bedenken. Dit is de auto waarmee Max Verstappen gaat rijden tijdens de GP van Miami.

Oké, de fans mogen niet de kleurstelling van de Red Bull helemaal veranderen. Alleen de sidepod – je weet wel, dat ding aan de zijkant waar Russell afgelopen weekend een hap uitnam bij Verstappen – plus zijkanten van de voor- en achtervleugel krijgen een nieuw kleurtje. Dat zullen de sponsoren op die plekken ook leuk vinden, want die krijgen wat extra aandacht op deze manier.

Wil jij ook de auto van Max Verstappen bekliederen? Voor de overige twee races in Amerika kun je nog een ontwerpje aandragen op de website van Red Bull Racing. De winnaar krijgt niet alleen de eer om zijn of haar kunstwerk op de auto van Pérez en Verstappen te zien, de winnaar krijgt ook een geheel verzorgde reis naar de race in Texas of Las Vegas. Ook niet vervelend.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie