Ze zijn lekker aan het husselen in de F1-wereld. Sebastian Vettel vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Ferrari. Inmiddels is ook officieel bekend wie hem opvolgt: Carlos Sainz Jr. rijdt in 2021 voor Ferrari. Daniel Ricciardo geeft op zijn beurt zijn stoeltje bij Renault op en vergezelt Lando Norris volgend jaar bij McLaren.

Het vertrek van Ricciardo bij Renault hing al langer in de lucht. Hij verruilde in 2019 Red Bull Racing voor het Franse raceteam, maar tot nu toe leverde het niet veel succes op. In een interview hintte hij er al eerder naar dat hij ging overstappen als er geen verbetering in de prestaties zat, en dat heeft hij nu gedaan. Officieel zal hij waarschijnlijk nooit toegeven dat hij spijt heeft van de overstap naar Renault. Ach, hij houdt er een leuk zakcentje aan over.

Wat gebeurt er dan in 2021 bij het team van Renault? Er gaan momenteel twee geruchten. Het eerste is dat Renault het voor gezien houdt. De F1 is een dure sport om aan mee te doen en het lukt ze niet om races te winnen. Een ander hardnekkig gerucht gaat dat Fernando Alonso tóch weer terugkomt en voor Renault gaat rijden. Maar na alle frustraties die hij bij McLaren had, lijkt dit ons niet heel goed voor zijn bloeddruk.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie