Je kunt als beveiliger nooit voorzichtig genoeg zijn. Voor je het weet, laat je een kale huurmoordenaar met een streepjescode in zijn nek, undercoverjournalist of doorgeslagen fan onnodig binnen. Zoiets zal deze beveiliger in Australië gedacht hebben toen hij een perfecte kopie van Lewis Hamilton zag in 2014. Wat de beveiliger niet wist, is dat het toch echt Hamilton zelf was.

Tijdens de eerste vrije training voor de GP van Australië valt Hamilton uit. Daardoor moet hij met de benenwagen terug naar de F1-paddock. De coureurs nemen uiteraard geen toegangspasje mee in hun racepak, maar toch moest hij door de poortjes. Enigszins aarzelend vraagt de beveiliger ‘uhh, heb je een pas?’ waarna hij op Hamilton afstapt.

Lees ook: De pasfoto op Max Verstappen zijn toegangspasje is geniaal

‘Niemand komt er in zonder zijn pasje te laten zien’, zal de richtlijn zijn geweest. Zelfs wanneer Lewis Hamilton, op dat moment enkelvoudig wereldkampioen, in volledig racepak aan komt zetten, houdt de beveiliger zich aan de richtlijnen. De commentatoren vinden het net zo geestig als wij.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)