Aluhoedjes in de reacties op het altijd gezellige Facebook willen dat Max Verstappen gesaboteerd werd door Red Bull Racing. Het team zou niet willen dat Verstappen in Singapore al kampioen werd, want vriendje Honda zou het wereldkampioenschap graag in Japan willen bezegelen. Als dat echt zo was, dan hadden we wel een iets uitbundigere auto verwacht.

Max Verstappen en collega Sergio Pérez rijden vanaf Japan in een iets andere livery dan voorheen. Vanaf volgend weekend staat er weer ‘Honda’ achterop de auto, in plaats van alleen HRC (Honda Racing Corporation). Voor het raceweekend in Japan, waar Verstappen óók nog eens kans heeft om kampioen te worden, hadden we eigenlijk iets mee verwacht. Anderzijds wil je het ook niet jinxen.

Vorig jaar verschenen Pérez en Verstappen in Turkije met een speciale witte RB16B. De kleurstelling was een hommage aan de Honda RA 272 uit de jaren zestig. De toevoeging van het Honda-logo op de auto van Red Bull wordt geplakt om ‘de samenwerking te versterken’. Ook de twee Alpha Tauri’s krijgen een extra Honda-logo.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)