Goed nieuws: F1 op Zandvoort is gratis te kijken voor iedereen met een televisie. Van donderdag 2 september tot dinsdagochtend 7 september gooit Ziggo alle sportkanalen open. Iedereen – ook als je bijvoorbeeld KPN hebt – kan dan F1 op Zandvoort volgen. Let op: je moet dus wel iets van een televisieabonnementje hebben. Dat weekend zijn overigens ook DTM, NASCAR en de Porsche Super Cup te zien. In totaal gaat het om zes sportkanalen die gratis te bekijken zijn.

‘Als trotse aanbieder van de Formule 1 in de afgelopen negen jaar maken we dit nationale racespektakel op Zandvoort graag beschikbaar voor zoveel mogelijk fans’, zegt Ziggo Sport-directeur Will Moerer. ‘Laten we hopen dat heel Nederland een prachtige en spannende race ziet tussen Max Verstappen, Lewis Hamilton en alle andere coureurs.’ Zoals je weet, zijn de eerste trainingen op vrijdag, de derde training en de kwalificatie op zaterdag en de uiteindelijke race is op zondag 5 september.

F1 op Zandvoort ook gratis te kijken in 2022

Volgend jaar verhuist de F1 van Ziggo naar de aanbieder Viaplay. Elk jaar biedt de streamingdienst Viaplay zes races gratis aan in Nederland. De GP van Nederland op Circuit Zandvoort zal een van die gratis races zijn. De andere vijf gratis F1-races moeten nog worden bekendgemaakt. De kosten van Viaplay in Nederland zijn nog niet bekend.

Advertentie

Reacties

  • jos heeft op 31 augustus 2021 geschreven:

    gratis besta niet !

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie