Niet grijs, maar roze! De nieuwe Force India VJM10 was al gepresenteerd in het donkergrijs, met nog iets meer donkergrijs en een tintje lichtgrijs voor de afwisseling. Liefhebbers vonden de ‘nieuwe’ bolide al wat aan de saaie kant. Maar nu BWT (een Oostenrijks bedrijf dat iets met water doet) partner wordt van Force India, word de F1 auto… roze. En niet zo’n beetje ook.

Waarom zoveel roze op de Force India VJM10?

Nou, dit is nog niet alles. Ook de helmen van Sergio Perez en Esteban Ocon zullen in dezelfde kleur roze worden gespoten. We houden ons hart vast voor de volledige outfit, want daar zijn nog geen foto’s van. Maar het roze komt van BWT af. Het bedrijf heeft namelijk deze specifieke kleur roze in het bedrijfspalet staan.

Dit is niet het eerste autoprojectje op de roze wolk van BWT. Al eerder hebben ze DTM- en F4-auto’s omgetoverd tot suikerspin.

Wat wij ons vooral afvragen, is of de pitcrew eruit gaat zien als goed gewassen biggetjes. We weten dat een Formule 1-team ook wel een renstal wordt genoemd, maar dit begint op een wel heel letterlijke invulling van dat begrip te lijken. Nog een vraag die zich opdringt: wanneer komt er een derde coureur om de officiële formatie van ‘de drie biggetjes’ compleet te maken? En verkopen ze roze zonnebrillen voor de fans? Gaan de supporters eruitzien alsof ze naar een Toppers-concert gaan? Wij kijken er erg naar uit in ieder geval.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)