Optimisten hadden nog hoop dat er een GP van Nederland in 2020 zou plaatsvinden. De race zou oorspronkelijk aan het begin van mei plaatsvinden, maar werd door het coronavirus voor onbepaalde tijd uitgesteld. In de nieuwe racekalender kwam de Dutch GP al niet voor, en nu is het definitief dat de F1-race op Circuit Zandvoort niet doorgaat. Alle tickets blijven geldig.

‘De organisatie van de Dutch Grand Prix, heeft in samenspraak met Formula One Management, moeten concluderen dat het niet meer mogelijk is om dit jaar een race met publiek te kunnen houden. Er is daarom besloten om de race definitief uit te stellen naar 2021. Alle toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe race’, meldt de organisatie.

De officiële datum voor de GP van Nederland in 2021 volgt nog. Iedereen die nu een ticket heeft wordt automatisch lid van de DutchGP Club. Deze leden krijgen voorrang op tickets van toekomstige edities van de Dutch GP. ‘Verder ontvangen alle leden kortingen op diverse producten, maakt men kans op unieke experiences op Circuit Zandvoort en krijgt men ook als eerste toegang tot exclusieve content en events’, vult de organisatie aan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)