Behalve voor fruit waar al tien mensen in geknepen hebben om te kijken of het al rijp is, sporadische aanbiedingen van keukenmachines waarvan je net niet helemaal weet hoe de kwaliteit is en pindakaas die het niet redt bij Calvé kun je nu ook naar de Lidl voor goedkope F1-reizen in 2019. Sommige zelfs inclusief vliegtickets. Wie had dat gedacht?

Nee, serieus: bij de Lidl heb je goedkope F1-reizen die bijna te mooi klinken om waar te zijn, inclusief hotelovernachting en tickets voor het circuit. De goedkoopste, de GP van Italië met een weekendticket en twee overnachtingen met ontbijt, kost slechts 199 euro. Dat is exclusief vervoer. Voor 349 euro heb je een busreis naar de GP van Spanje.

Wat kosten de andere reizen?

De meeste reizen zweven tussen de 200 en 300 euro, waarbij je meestal twee of drie overnachtingen krijgt bij overwegend driesterrenhotels. Verwacht geen weekendkaarten met zitplaatsen in de VIP-lounge, maar simpele staanplaatsen. Precies waar je de sfeer het beste kunt proeven tussen de oranjelieden, zouden de optimisten zeggen.

Welke GP’s kun je bijwonen via de Lidl?

De goedkope F1-reizen zijn er voor wie de F1 toch een keertje van dichtbij wil meemaken en niet gelijk zijn spaarrekening wil plunderen of direct een ticket naar Australië of Amerika wil boeken. Het gaat om goedkope F1-reizen naar Italië, Duitsland, Spanje en Oostenrijk. Helaas dus geen België, al is dat uiteraard niet zo heel lastig om zelf te regelen.

De eerste mogelijkheid voor een van de reizen is in mei, naar de GP van Spanje. De Red Bull-thuiswedstrijd in Oostenrijk is in juni en de GP van Duitsland volgt in juli. De GP van Italië valt dit jaar in september. En het handige is: je kunt bij de Lidl natuurlijk ook terecht voor een tentje en een koelbox, twee vereisten tijdens een F1-weekend langs het circuit. Met wie ga jij?

Via: JFK.men
Foto’s: Red Bull Content Pool en Daimler

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie