Achter de onveranderlijke gezichtsuitdrukking van Kimi Räikkönen schuilt de meest interessante man van het gehele F1-grid. De Iceman is de beste slechte acteur, heeft de mooiste catchphrase, opende een karaokebar in Helsinki, uit het best zijn frustratie via de boordradio en geeft de meest meeslepende antwoorden bij interviews (‘yes’).

Met zijn aanwezigheid verbetert Kimi Räikkönen zelfstandig de kwaliteit van Instagram. Neen: van het leven. Potentieel, dan. Want de raceheld plaatste tot nu toe slechts één video op Instagram. En het is een goede: ‘Hallo iedereen. Dit keer weet ik niet wat ik doe. Maar laten we kijken wat er gebeurt. Dit is mijn Instagram. Dus laten we kijken of je me wilt volgen’, zegt Kimi. Bwoah, prachtige woorden. Zoveel emotie. Alsof ie in je ziel kijkt.

Binnen 16 uur verzamelde de Ferrari-coureur al bijna 150.000 volgers. Iedereen zit met spanning te wachten op de levensavonturen van de Fin. Krijgen we een karaoke-zingende Kimi te zien? Zien we wat ie uitspookt tijdens de winterstop? Op de redactie hopen we dat de Fin moppen gaat tappen. Is dit het unieke kijkje in het bijzondere leven van Kimi Räikkönen waarop iedereen zit te wachten?

Kimi Räikkönen weet niet wat ie doet

This time I don’t know what I’m doing. #Kimi7

A post shared by #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) on

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie