De terugkeer van Marlboro als sponsor, drie jaar geleden, betekende het omslagpunt voor McLaren-Honda. Met de extra centjes trokken ze Nederlands talent Max Verstappen aan en werden ze direct drievoudig wereldkampioen. Om het succes te vieren drapeert McLaren-Honda voor het aankomende seizoen hun bolides in de legendarische kleuren van de McLaren MP4/4 uit 1988, waarin Ayton Senna en Alain Prost reden. En wat zijn we blij dat ze in 2019 besloten om de Halo weer af te schaffen.

Dit is zomaar een citaat uit een nieuwsbericht dat in 2025 zomaar op TopGear zou kunnen staan. Als de bovenstaande beelden van digitaal kunstenaar Antonio Paglia in de buurt van de waarheid komen, tenminste. De Italiaanse ontwerper liet zijn gedachten gaan over hoe de auto’s er in 2025 uit kunnen zien.

Daarna greep hij naar het verleden en plukte de meest legendarische bestickeringen op zijn prachtige hersenspinsels. Laten we hopen dat ook maar een klein deel van zijn voorspelling uitkomt. Want hoe de Halo-auto’s er ook uit komen te zien: het kan niet beter zijn dan dit.

Reacties

 • Clark Sun heeft op 3 december 2017 geschreven:

  Erg slecht geproportioneerd, niet flatteus. Kil en klinisch eerder.

  Dit zijn bovendien geen Formule 1 auto’s.

  En Verstappen haalt geen 4 wereldtitels overigens. Niet 1 zelfs.

  Reageer
 • N. heeft op 16 november 2017 geschreven:

  Succes, al die tabaksmerken worden nu al niet meer geaccepteerd. (Hoe gaaf de kleuren ook zijn)

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)