We achten de kans niet heel groot dat Max Verstappen volgend jaar een rode overall aantrekt en op zijn grazie gaat oefenen, voorlopig loopt zijn contract nog door bij Red Bull Racing. Anderzijds had niemand verwacht dat Daniel Ricciardo zijn stoeltje bij Red Bull zou laten schieten voor Renault of dat Lewis Hamilton al die jaren geleden naar Mercedes zou vertrekken.

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Max Verstappen er geen enkel probleem mee om voor Ferrari te rijden. Hij heeft slechts één voorwaarde: het team moet wel de snelste auto van het veld hebben. Hij zou niet ontkennen hier en daar een ruzietje te hebben met Charles Leclerc, maar hij zou hem wel respecteren als teamgenoot. ‘We zullen het niet zo ver laten komen als Nico en Lewis’, zegt hij.

‘Veel coureurs zeggen dat het een droom is om voor Ferrari te rijden. Ik zou zeggen dat ik in de snelste auto wil rijden. Als dat een rode auto is, dan zou ik daar graag in willen rijden. Maar hetzelfde geldt als de snelste auto grijs of blauw is. Ferrari is een geweldig merk, maar een coureur wil uiteindelijk winnen’, zegt hij in een interview.

Via: GP Today
Foto: Red Bull Content Pool

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)