Morgen is het zover. Dan gaat het doek van de auto waar Max Verstappen in 2020 mee gaat rijden – de RB16. Voor het zover is heeft Verstappen zelf een primeur. In een kort filmpje zie je de nieuwe helm die Verstappen dit jaar zal dragen tijdens de races. En inderdaad, er is niet bijster veel aan veranderd.

‘De grootste verandering is dat mijn nieuwe partner Carnext.com op de helm staat. Ik wilde mijn helm niet te veel wijzigen, want ik vind de witte achtergrond echt mooi’, zegt Verstappen. Uiteraard verwachten we dat Verstappen voor de GP van Nederland nog eens langs de helmontwerper gaat om een speciale helm aan te laten meten met een Nederlands tintje.

De Verstappen-leeuw

Natuurlijk is de leeuw bovenop de helm van Verstappen terug. ‘Ik heb voor wat meer wit en goud gekozen, ook op de bovenkant van de helm. De leeuw is het tegenovergestelde van vorig jaar: die was rood met een gouden schaduw en dit jaar goud met een rode schaduw. Ook op de achterkant van de helm zijn de details in goud. Ik heb niet veel aangepast, maar hij heeft een frisse uitstraling. Helemaal met de halo die op de auto zit, zal deze helm wat meer opvallen. Ik ben er blij mee’, zegt Verstappen op zijn eigen website. Wij denken dat zijn nieuwe sponsor vooral erg blij is met de nieuwe helm.

Verstappen toont zijn nieuwe helm

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)