Het staat ongetwijfeld in je agenda, maar voor de zekerheid: Drive to Survive seizoen 4 bestaat uit tien afleveringen en verschijnt op 11 maart 2022. Dat is precies een week voor het begin van het nieuwe F1-seizoen. Volgende week vrijdag is het zover, dus het is tijd om warm te draaien met een nieuwe trailer van Drive to Survive seizoen 4. Hieronder zie je alvast een minuutje aan beeld.

Kleine spoiler vooraf: Max Verstappen wint dit seizoen. Hoewel we een goed gemutste Hamilton voor de camera zien zitten, betwijfelen we of we een optreden van Max kunnen verwachten. De Nederlander is niet echt fan van de F1-docu op Netflix. Zo zijn er uitspraken van hem dat beelden tijdens de ene GP onder een andere GP zijn geplakt om het ‘spannender te maken’. Een duimpje naar de camera kan er nog wel af.

Netflix zegt: ‘Het nieuwe seizoen van Drive to Survive neemt fans opnieuw mee achter de schermen en laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het kampioenschap. Met nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. Bereid je voor op rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull.’

Nieuwe trailer van Drive to Survive seizoen 4

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear