In de afgelopen drie weken kon je opgeven dat je geïnteresseerd bent in een ticket voor de Formule 1-race op Zandvoort volgend jaar. Daarbij was echter nog niet bekend hoe duur deze tickets zouden worden. Nu zijn de prijzen van F1-tickets op Zandvoort bekendgemaakt.

Hoeveel kost dat?

Als je alleen naar de race op zondag wilt en genoegen neemt met een plekje in de duinen, ben je 140 euro voor een kaartje kwijt. Wat aan de goedkope kant zit van de verwachtingen die we vooraf hadden. Uiteraard kun je ook duinkaartjes voor het hele weekend bemachtigen – dat kost je 185 euro. Er is volgend jaar meer plek voor mensen die liever plaatsnemen op de grandstands. Op het rechte stuk komen extra tribunes en ook bij de Vodafonebocht en in de laatste sector komen extra zitplaatsen. De tickets die voor deze tribunes verschillen van ‘bronzen’ tot ‘gouden’ tickets. De prijzen voor de zondag lopen dan ook uiteen van 185 tot 396 euro. Prijzen voor de main straight-grandstand zijn zelfs 448 euro. Voor kinderen en mindervaliden gelden weer andere prijzen. Koters tot en met 12 jaar mogen voor 82 euro zondag op de duinen zitten. Mensen die minder mobiel zijn krijgen een speciale plek en betalen daar 185 euro voor.

Hoe kom je aan kaarten?

Mensen die zich nu hebben ingeschreven als geïnteresseerd, kunnen tussen 25 juni en 9 juli maximaal 6 kaarten aanvragen. Er zijn volgens Circuit Zandvoort te weinig tickets beschikbaar om alle geïnteresseerden te voorzien. Daarom wordt er eind juli of begin augustus via een loting bepaald wie de gelukkigen zijn en wie naast het net vist.

Prijzen van de F1-tickets op Zandvoort

Locatie tribunes op Zandvoort

Advertentie

Reacties

 • Owain heeft op 15 juli 2019 geschreven:

  Is het nog mogeiljk om tickets te krijgen ookal heb je je niet ingeschreven?

  Reageer
 • Chris heeft op 19 juni 2019 geschreven:

  @Ruud; dan ga je toch met de fiets of lopend en het OV, indien nodig. Waar heb je tegenwoordig geen files in de Randstad. Een beetje popconcert is minstens even duur.

  Reageer
 • Ruud heeft op 18 juni 2019 geschreven:

  Je gaat toch geen 140 euro uitgegeven voor file rijden.

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie