De bizarste kop die je vandaag gaat lezen. Sleutelfiguren (of misschien wel hét sleutelfiguur) binnen Red Bull speelden met het idee om hun coureurs te besmetten met corona. Dit om ze immuun te maken voor het virus. De rijders zouden dan aan het begin van het kampioenschap weer beter zijn en genoeg tijd hebben gehad om aan te sterken. Zo zouden ze in topconditie aan de start verschijnen.

Helmut Marko vertelde over het plan tegen de Oostenrijkse zender ÖRF. De Oostenrijker wilde een kamp organiseren (kop hem niet in, dat is véél te makkelijk) waarin de F1-coureurs en junior-coureurs samen konden trainen. ‘Het zou dan natuurlijk ideaal zijn geweest als ze aangestoken zouden worden. Het zijn allemaal jonge, sterke mannen met een uitstekende gezondheid.’

Over het idee om coureurs te besmetten met corona vult hij direct aan: ‘We hebben het eerst in kleine kring besproken. Laten we het erop houden dat het niet echt positief werd ontvangen.’ Marko vertelt dat de coureurs, en dus ook Max Verstappen, een persoonlijke fysiotherapeut hebben die hun conditie op peil houdt. Ook meent hij dat Verstappen nu meer racet dan normaal, al is het wel op het digitale asfalt.

Via: GPUpdate.net

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie