De F1-zomerstop is in volle gang, maar dat betekent niet dat de coureurs op hun lauweren mogen rusten. De zomerstop is de tijd van Instagram-momentjes, geinige promotiestunts en ludieke acties.

Red Bull Racing monteert daarom een stel lampen op de Red Bull RB7 uit 2011 en stuurt Daniel Ricciardo op roadtrip door Amerika. In een promo rijdt de coureur door San Francisco en Las Vegas, waarna hij nog 4.179 mijlen (6.725 kilometer) te gaan heeft om in Miami te eindigen.

De Amerikaanse roadtrip is er om te vieren dat Miami zich binnenkort aan de F1-kalender toevoegt, volgens Red Bull. Al staat die GP nog even op losse schroeven. Een pittige klus voor de de Renault-V8; de motoren lijken al niet echt gemaakt zijn voor korte stukjes, laat staan lange afstanden.

We vermoeden stiekempjes dat de F1-auto voor de grote stukken gewoon achterop een trailer staat. Als je ziet hoe erg de RB7 stuitert over de straten, durven we ook voorzichtig te concluderen dat het niet de meest comfortabele kilometervreter is. Het levert in ieder geval tof beeld op – en dat willen we je niet onthouden.

Red Bull Roadtrip

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie