Toch nog een F1-race om bij te wonen in 2020, wie had dat gedacht? En nog op rij-afstand ook, op het GP-circuit van de Nürburgring. Dat is dus het kleine circuit naast de beruchte Nordschleife. De 20.000 tickets voor F1 op de Nürburgring gaan vandaag de verkoop in. Het feest heet officieel de GP van de Eifel en wordt verreden op 9 tot en met 11 oktober.

Hoe duur zijn tickets voor de F1 op de Nürburgring?

De kaartverkoop start om 12:00 uur op 22 september en dan worden alle prijzen van de tickets bekend. Zeker is in ieder geval dat er één optie is van 199 euro waarmee je drie dagen welkom bent. De eerste kaarten zijn voor de tribunes T3, T4a en T5b. Dit zijn de goedkopere plaatsen. Als alles onder controle blijft, gaat de organisatie overleggen met de autoriteiten om meer kaarten vrij te geven.

Elk ticket hoort bij een specifieke stoel. Zelf een plekje uitkiezen zit er dus niet bij. Hetzelfde geldt voor parkeren, ook daar krijgen bezoekers een plek toegewezen. Best relaxt eigenlijk, want je hoeft niet te zoeken naar een mooi plekje. Mondkapjes zijn verplicht op het moment dat je niet op een stoel zit.

Tickets zijn te koop op de website van de Nürburgring.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie