De McLaren MP4/4 waarin Alain Prost en Ayrton Senna op één na alle races hebben gewonnen en op één na alle polepositions behaalden in het F1-kampioenschap van 1988, daar wil je best in rijden. Goed nieuws dan: ze zijn toegevoegd bij een gratis update van Gran Turismo 7. Uiteraard moet je in het spel wel betalen met de digitale valuta – dus je moet even wat races gaan winnen.

De door Honda aangedreven MP4/4 wordt in deze update vergezeld door een Porsche Cayman GT4 van de 981-generatie en een Pontiac GTO uit 1969 met de volledige ‘The Judge’-kit. En dan is er ook nog een De Tomaso Mangusta. Gooi het werk dat je nog hebt maar neer, je baas zal het wel begrijpen. De update is direct te downloaden.

Het is de moeite van het vermelden waard dat er ook een aantal andere updates zijn geweest, waaronder drie extra lay-outs voor het Circuit de Barcelona-Catalunya, waaronder een geweldig uitziende rallycrossbaan met een sprong. We raden je aan die laatste lay-out niet te combineren met de MP4/4. Of juist wel.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)