Toen het zoveelste digitale rondje Nürburgring ging tegenstaan en je maisvelden in Farming Simulator er netjes bij lagen, was daar tijdens de lockdown de geweldige offroad-game SnowRunner. Gelukkig maar, want anders moest je onkruid gaan plukken in Animal Crossing. Voor de simpelste taak was je in SnowRunner al uren kwijt, perfect voor toen. En nu is de opvolger aangekondigd.

De nieuwe game heet Expeditions: A MudRunner Game. ‘Ga op wetenschappelijke expedities met dit nieuwe offroad-avontuur van de makers van MudRunner en SnowRunner. Leid onderzoeksmissies terwijl je verschillende terreinvoertuigen bestuurt, gebruikmaakt van hightech tools en je kamp en bemanning beheert om je succes in het wild te garanderen’, zo zegt de ontwikkelaar van het spel.

Andere uitdagingen en meer gadgets

Het lijkt erop dat ze een kleine draai geven aan het concept van MudRunner en SnowRunner, maar dat de gameplay min of meer hetzelfde blijft. Je krijgt net even een ander verhaal en meer gadgets. Een belangrijke toevoeging is nu een drone om de omgeving te verkennen en andere speeltjes als een sonar om te kijken hoe diep het water is, zodat je niet zomaar je auto verzuipt in een rivier.

Expeditions: A MudRunner Game komt naar alle consoles en naar de pc. Op Steam staat dat de game single-player is, maar wellicht komen aankondigingen over een multiplayer later nog. Ze hebben nog even de tijd: de game staat gepland voor 2024.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie