Juli 2008

TopGear nummer 37

Extra reden om Top Gear deze maand te kopen: de gratis dvd met de drie grootste uitdagingen die de mannen ooit zijn aangegaan! Zondag begint het nieuwe seizoen op tv – wij blikken in het blad vast vooruit. Verder: welke cabrio kun je gerust kopen (en vooral: welke niet), de nieuwe Lancia Delta, Skoda Superb en Seat Ibiza, alles over de Ferrari California en Fiat 500 Abarth, en beuken in een KTM X-Bow en Westfield.

Gratis! In kleur!

Deze maand een gratis dvd bij Top Gear Magazine: de grootste uitdagingen die ‘onze’ mannen ooit zijn aangegaan. Met een Reliant Robin en een raket, een Bugatti Veyron en een straaljager, en Jeremy, een Espace en… een kettingzaag.

The boys are back!

Zondag is het zover: eindelijk begint het nieuwe seizoen van Top Gear op tv, bij BBC 2. Het belooft een onvergetelijk seizoen te worden. Hoezo? Nou, dat kun je alvast lezen in onze uitgebreide voorbeschouwing.

Cabriokoopgids

Cabrio’s zijn net gewone auto’s – sommige zijn uiterst begeerlijk, in andere kun je als volwassen vent maar beter niet gezien worden. Twijfels over wat wát is? Na dit artikel weet je alles.

Lancia Delta

De Lancia Delta is terug en moet in z’n eentje zo’n beetje het hele merk uit de vergetelheid trekken. Of hij daar goed genoeg voor is? Nou…

Renault Koleos

De Europeanen zijn wakker (hèhè…) en schoppen de ene na de andere midi-suv de markt op. Renault probeert het met de Koleos, maar sliep kennelijk nog toen er ontworpen moest worden.

Skoda Superb

Naar het schijnt kun je tegenwoordig best dood gevonden worden in een Skoda, en de Tsjechen hebben aanmerkelijk beter hun best gedaan op de nieuwe Superb dan op het EK Voetbal.

Seat Ibiza

Hey, we’re going to Ibiza. Tralala, Tralalie. Laten we eerst maar eens kijken of Seats nieuwste meer inhoud en diepgang heeft dan dat intens truttige liedje van een paar jaar terug. Lijkt er wel op!

Ferrari California

Alles wat je wilt weten over de beeldschone Ferrari California, het nieuwe instapmodel dat duurder is dan de F430. En zo zijn er wel meer dingen een tikje eigenaardig aan hem…

Fiat 500 Abarth

We zeggen wel Fiat, maar je kunt je afvragen of dit nog een Fiat is – er staat niet eens meer een Fiat-logo op! In plaats daarvan hele roedels schorpioenen. En niet onterecht ook.

Infiniti komt!

Infiniti, het luxe merk van Nissan, maakt de oversteek naar Europa. Een paar merken van de gevestigde orde kunnen zich maar beter vast serieuze zorgen gaan maken.

Beuken! (1)

De KTM X-Bow is zonder twijfel de meest extreme auto sinds, eh.. sinds de T-Ford, eigenlijk. En dus vraagt hij om een extreme behandeling. Kan hij krijgen!

Beuken! (2)

Een Westfield is niet voor watjes. Racen is niet voor watjes. Dus wat krijg je als je gaat racen in een Westfield? Bericht vanuit de cockpit!

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken