Juni 2009

TopGear nummer 48

Voor het luttele bedrag van 1 euro extra krijg je een dvd met hoogtepunten van The Stig. Tenzij je abonnee bent, dan krijg je ‘m gratis. Verder: The Stig verklaard – 24 uur met The Stig (in GT3-auto’s rijden) – Mercedes SL65 Black – Racing Team Holland – alle nieuwe Land Rovers (dus ook Range Rovers) – Hammond in een VXR8 (wat?) – Cayman vs 370Z – Lambo Gallardo Spider – Zenvo ST1 en meer…

The Stig op dvd

Alle hoogtepunten van The Stig op één dvd, inclusief Stigs enige crash ooit. Gratis voor abonnees, slechts 1 euro extra in de winkel.

24 uur met The Stig

Een verlaten circuit en twee handen vol van ‘s werelds snelste auto’s in GT3-monstering. O, en The Stig. Wij volgden hem 24 uur lang. Althans, we deden een poging.

Mercedes SL65 Black

Het dak kan niet meer open, en het vermogen grenst aan het belachelijke. Vooral als er nog her en der restjes sneeuw liggen en het midden in de nacht is.

Hammond in een VXR8

Dat is dus zo’n Opel met afwijkende naam. Voor Engelsen. En deze is dan weer voor Australiërs. Geen logica, wel dik 500 pk. Hammond vermaakt zich wel…

Racing Team Holland

Het is het oudste raceteam van Nederland en had de meest roemruchte Nederlandse coureurs. Top Gear neemt een kijkje achter de schermen en ziet… Mustangs!

Lambo Gallardo Spider

Ja hoor, weer een opgewaardeerd modelletje van Lamborghini dat we al jaren kennen. Maar nu nog sneller en beter en enger en fraaier. En we willen er nog steeds een…

Nieuwe Land & Range Rovers

De hele Land Rover- en Range Rover-lijn is vernieuwd: nieuwe motoren en nieuwe looks. Nog beter en fraaier – ja, dat lazen we net ook al – volgens de kenners.

Porsche Cayman vs Nissan 370Z

Nissans 370Z zou weer een tikkie beter moeten zijn dan de 350Z die het tegen de Cayman niet redde. De 370Z wel? En zal hij beter verkopen?

Jeremy Clarkson over rondwegen

Er is een plaatsje in Engeland, Norfolk, dat geen rondweg heeft. JC vindt dat belachelijk omdat hij nu uren langer onderweg is als hij er moet zijn. Dus heeft-ie een oplossing.

James May over Caterham R500

Deze Superlight is echt iets voor James May: het accelereert sneller dan James bier drinkt en Hammond vindt dat je er belachelijk in uitziet. James niet. James geniet.

Richard Hammond in een tractor

Er zijn een heleboel slechte ideeën te bedenken: Hammond te veel alcohol geven. Hammond raar eten voorschotelen. En Hammond op een tractor zetten.

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken