Februari 2010

TopGear nummer 56

Deze maand: Jeremy Clarkson in de Noble M600 – James May op de maan in een maanpak op aarde – Rolls-Royce Ghost – Spyker C8 Aileron – Audi A4 DTM – Jaguar XKR RSR – VW Scirocco R – veel Nissans GT-R – BMW X1 vs Infiniti EX – en nog veel meer…

Noble M600

Jeremy Clarkson test de Noble M600 – een idioot snel en vooral ook Brits product met Volvo V8 van 650 pk en zonder abs. Dat is leuk spelen op ons eigen circuit.

Nasa’s nieuwe maanvoertuig

Zeg raketten en planeten en James May valt je lastig met een urenlang verhaal over hoe knap het allemaal wel niet is… Zzz… James, zet deze helm eens op?!

Spyker C8 Aileron

Oké, het rammelde en kraakte hier en daar nog wat maar het was dan ook een prototype. Soort van. Is ie leuk, die nieuwe Spyker? Enorm!

Jaguar XKR RSR

Jaguar gaat meedoen aan de GT2-series. Een grappige raceklasse. Tot nu toe. Met de komst van de Jag XKR RSR zou het er wel eens heel anders uit kunnen gaan zien.

Nissans GT-R

Volgens Nissan is de GT-R niet te tunen. Eh, jammer. Een paar nerds in Amerika kraakten de GT-R en nu kun je net zo veel pk’s krijgen als je wilt. Leuk? Zeker. Mooi? Mwah.

BMW X1 vs Infiniti EX

Het zijn van die kleine designachtige, SUV-achtige, prijzige gemaksauto’s met 4×4-aandrijving. Vinden ze het leuk in de modder? Of is asfalt toch beter?

Rolls-Royce Ghost

Zo, eindelijk een klein Rollsje die nog betaalbaar is ook. Als je het vergelijkt met een Phantom. Of een jacht. Of een learjet. Uiteraard, het rijdt fantastisch.

Jeremy Clarkson wordt boer

Wees niet bang, hij blijft ook gewoon TopGear doen, zo lang hij blijft leven met z’n nieuwe aankoop: een quad. Dat hebben alle boeren. Dus JC nu ook. Midlife?

James May over auto’s en mode

Is het je ook opgevallen dat James al TG-seizoenen lang in dezelfde belachelijke truien rondloopt? James heeft niks met mode. Dus ook niet met modieuze auto’s.

Richard Hammond over helikopteren

Hamster verveelt zich waarschijnlijk want hij probeert helikopter te vliegen. Makkelijk dacht hij. Mooi niet. Hij kan er geen hout van en stort bijna neer. Idioot.

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken