Augustus 2019

De toekomst van Ferrari

TopGear Magazine 170

TopGear Magazine 170

Deze maand: de toekomst van Ferrari met de SF90 Stradale, de P80/C en een SUV – een megatest met de Toyota Supra, Alpine A110, Porsche 718 Cayman en BMW M2 – een interview met Daniel Ricciardo – de Lamborghini Huracán Sterrato – een Peugeot 3008 in Vietnam – de schoenmaker die de autosport veranderde – en nog veel meer…

Haal TopGear Magazine 170 nu in de winkel of bestel ‘m hier vanuit je luie stoel!

TopGear 170

Ferrari P80/C

De nieuwste creatie van Ferrari’s SP-afdeling wordt losgelaten op het circuit van Monza. Met TopGear achter het stuur nog wel. Lieve help.

Ferrari SF90 Stradale

Maranello’s idee van een lollig straatautootje heeft tegenwoordig gewoon 1.000 pk – genoeg om de LaFerrari sloompjes te doen lijken.

Ferrari Purosangue

Laat wijlen Enzo het niet horen, maar hij zit er toch echt aan te komen: een Ferrari SUV. We bekijken even op ons gemakje of dit een goed idee is (hint: toch wel).

Lambo Sterrato

Veel supercarkopers wonen op plekken met belabberde wegen. Aha, dacht Lambo, daar kunnen wij wel iets op verzinnen. Dit is de Huracán Serrato.

Daniel Ricciardo

Je zou kunnen denken dat het lachen hem vergaan is na zijn nog niet al te succesvolle overstap naar Renault, maar dan zou je ernaast zitten.

3008 in Vietnam

In de Vietnamoorlog wisten de locals hun Peugeot-fietsen slim in te zetten tegen de Amerikanen. We rijden hun route met een iets ander soort Peugeot.

Supra vs de rest

Er zijn op dit moment veel vermakelijke sportauto’s, waarvan de nieuwe Toyota Supra er één is. Hoe houdt hij zich tegenover de gevestigde orde?

Porsche 718 Cayman GT4 2019Foto('s): Porsche

Trending

Porsche 718 Cayman GT4

De Cayman die alle andere overbodig maakt

BMW 8-serie Gran Coupe

Maak je parkeervak onzeker

Lightyear One

Maakt je carport of garage overbodig

Ford Puma

Een echte trendvolger, dit nieuwe Fordje

Drives

  • Tesla Model 3
  • Ford Focus ST
  • Posche 911 Speedster
  • BMW M135i xDrive
  • Audi SQ5 TDI quattro
  • Toyota GR Supra Legend

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken