November 2018

TopGear Magazine 161: met onder andere de Speed Week 2018, de auto's van DJ La Fuente en meer!

TopGear Magazine 161

TopGear Magazine 161

Deze maand: TopGear Speed Week 2018! We rijden 14 auto’s op een oud F1-circuit om te bepalen wat de beste Performance Car van 2018 is – met de Mazda MX-5 op de Transfagarasan – de auto’s van DJ La Fuente – de TopGear Cosmetica Special – rijden met de Mercedes-AMG GT 63 S 4-door Coupé, BMW M3 CS, Audi Q3 35 TFSI, Suzuki Jimny, Cupra Ateca, Lexus LS 500 – en nog veel meer…  Haal TopGear Magazine 161 nu in de winkel of bestel ‘m hier vanuit je luie stoel!

TopGear Speed Week 2018

TopGear Magazine 161

Het is weer zover! Op een oud F1-circuit strijden 14 auto’s om de prestigieuze titel  beste performance car van 2018. Onze dwarsgaande presentator Chris Harris bekijkt het aanwezige staal en koolstofvezel nader.

De landenteams

TopGear Magazine 161

De deelnemers van de Speed Week komen uit alle hoeken van Europa. We rijden de Italiaanse, Britse, Franse en Duitse supercars en kijken wat elk land te bieden heeft.

Supercars, sportauto’s, lichtgewichten en monsters

TopGear Magazine 161

Elke auto heeft natuurlijk zo zijn eigen functie. Om de deelnemers even goed aan de tand te voelen delen we ze in in vier categorieën: Supercars, sportauto’s, lichtgewichten en SUV’s.

De finale

TopGear Magazine 161

De vijf beste auto’s uit deze editie van TopGear Speed Week vechten het uit op een bosweggetje. Ze zijn briljant, maar er kan er maar één winnen.

Mazda MX-5 op de Transfagarasan

TopGear Magazine 161

TopGear-tv riep deze weg ooit uit tot de beste ter wereld. De wereld riep de MX-5 uit tot de beste roadster. Wij zien een winnende combinatie.

De auto’s van DJ La Fuente

TopGear Magazine 161

We doen een potje bandenschoppen met autogek en TopGear-abonnee van het eerste uur Job Smeltzer, beter bekend als DJ La Fuente. Glaasje benzine erbij?

Rory Reid over auto’s met karakter

TopGear Magazine 143
‘Wellicht zouden we een Mimic Me-functie kunnen hebben, die ervoor zorgt dat je auto je rijstijl na een paar dagen overneemt’

Chris Harris over het einde van de diesel

TopGear Magazine 143
‘Als ongelode superbenzine het jonge, geestdriftige type is, dan is diesel de luie, op de bank zittende oom die stinkende scheten laat’

Robert Doornbos over de GP’s van Singapore, Rusland en Japan

TopGear Magazine nummer 137 inhoud
‘Tijdens de GP van Engeland had Vettel nog 8 punten voorsprong op Hamilton – nu ligt hij er 67 achter…’

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws