April 2010

TopGear nummer 58

Deze maand: Clarkson in de 458 Italia – May in de Citroën DS3 – Hammond in de Aston Martin Rapide – triotest: Porsche 911 Turbo vs Audi R8 V10 vs Nissan GT-R – rijden met de Audi A8, Porsche 911 GT3 RS en BMW X5M – Lotus terug in de F1 – een dure Bugatti-roestbonk – TopGear fashion special – en nog veel meer…

Ferrari 458 Italia

De eerste 458 is in Engeland gearriveerd en natuurlijk wil Clarkson gelijk achter het stuur kruipen. Jammer dat het sneeuwde…

Citroën DS3

De nieuwe Citroën doet volledig recht aan de historie van het merk. Nou ja, alhoewel, eh – misschien ook wel niet. Ook James May geeft zijn mening.

Aston Martin Rapide

TopGear is verzot op Engelse sportauto’s, zoals je weet. Maar een vierdeurs, vierzits Aston Martin, is dat nou wel een goed idee? Hammond past erin, in elk geval.

911 Turbo vs R8 V10 vs GT-R

In de triotest deze maand geen broekies, maar grootheden: de Porsche 911 Turbo tegen de Audi R8 V10 tegen de Nissan GT-R. Wie wint?

Lotus terug in de F1

Het Britse Lotus is terug in de Formule 1. En zo hoort het, want de prestaties van Lotus zijn amper ooit overtroffen en we zien graag legendes racen.

Porsche 911 GT3 RS

De ene 911 na de andere 911 verschijnt: steeds lichter, steeds beter, steeds sneller. Deze versie mochten we een dagje lenen. Vraag is of ie beklijft.

Audi A8

De eerste reacties waren niet mild: braaf, saai, meer van hetzelfde. Dat valt nogal mee. De A8 is een spektakel, maar op een bijzonder onspectaculaire manier.

Jeremy Clarkson over domheid

Op elektronische borden boven de snelweg is open deuren intrappen tot kunst verheven. Hoe lang duurt het nog voor we gewaarschuwd worden met ‘niet tegen elkaar botsen’?

Richard Hammond wordt helikopterpiloot

Richard zal binnenkort opgaan voor het examen voor helikopterpiloot. Het enige wat hij nog moet doen, is zich door 80.000 pagina’s van de luchtverkeerswet heen worstelen.

James May over scheten

Kinderachtig? Nee, bittere ernst. Een winderige winter zette James op het spoor van de ware oorzaak van klimaatverandering. De oplossing? Meer houtskool eten.

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken