Mei 2010

TopGear nummer 59

Deze maand: een toffe TopGear Supercars dvd! – de Hennessey Venom GT – Lamborghini’s nieuwe Gallardo LP570-4 Superleggera – de Renault Mégane RS op het circuit van Zolder – rijden met de Ferrari 458 Italia, Audi R8 V10 Spyder, Peugeot RCZ en Jaguar XJ Supercharged – de grote TopGear Horlogespecial – en nog veel meer…

Hennessey Venom GT

Normaal tunen ze auto’s bij Hennessey, maar nu bouwen ze er zelf een. Gebaseerd op een Lotus, alleen dan een tikkie sneller.

Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera

TopGear bracht 24 uur door in de nieuwe Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera: de compleet uitgeklede versie dus. Leuk? Ja!

Renault Mégane RS op Zolder

Dat Renault goed bezig is met al die RS’en, zien wij ook wel. Maar wat doet zo’n RS op het Belgische circuit van Zolder? Met ons plezier maken.

Ferrari 458 Italia

Door de bergen van Noord-Italië rijden we met de nieuwste Ferrari. Is dit de beste auto ooit, ever, tot nu toe? Zou best eens kunnen.

Audi R8 V10 Spyder

Voor de R8 Coupé waren de superlatieven niet van de lucht. De Spyder is zo mogelijk nog beter. Zeker met die oh-zo-lekkere Lambo-V10…

Peugeot RCZ

Eindelijk weer een katje dat van zich af bijt. Peugeot schiep een prachtige conceptcar, peilde de reacties en zette hem nagenoeg ongewijzigd op de weg. Hulde.

Jaguar XJ Supercharged

De Jaguar XJ is een icoon, een traditionele sedan met overheerlijke zescilinders en V12’s. De nieuwe maakt ons blij en verdrietig. Afscheid nemen doet namelijk altijd pijn.

Jeremy Clarkson over Winnie de Poeh

Horoscopen zijn flauwekul, zegt Jeremy. Om iemands persoonlijkheid te peilen, hoef je alleen maar de wetenschap van Poeh, Teigetje en Knorretje toe te passen.

Richard Hammond en zijn grote liefde

Richard keert terug naar een jeugdliefde en raakt opnieuw in extase. Hij heeft het dus reuze naar zijn zin. Al gaat dat anders dan je zou verwachten.

James May over flitspalen

Leugens, klinkklare leugens en statistieken. En zelfs de statistieken liegen. Vooral in het oersaaie debat over de snelheidscamera, aldus Captain Slow.

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken