Juni 2010

TopGear nummer 60

Deze maand: ons vijfjarig jubileumnummer met gratis Stig-hanger en 50.000 euro aan prijzen! – Ferrari GTO vs Porsche 918 Spyder – Donkervoort D8 GT – een tocht met een Kia door Zuid-Afrika – rijden met de Audi RS5, Porsche Cayenne Turbo en Ford Mustang Shelby GT500 – en nog veel meer…

TopGear Nederland bestaat 5 jaar!

En dat vieren we met een lekker ruikende Stig-hanger die je gratis bij dit nummer krijgt. Oh, en met de 50.000 euro aan prijzen die we weggeven – waaronder een Renault Clio RS Gordini!

Ferrari vs Porsche

De een is een vooruitgang, de ander is een sprong vooruit. Allebei zijn ze niet eerder samen gezien, en jij bent samen met TopGear de eerste die ze wel ziet.

Donkervoort D8 GT

Er rijden er al een paar rond, maar dit is de eerste straatversie die de pers mag testen. Twee jaar nadat ie gelanceerd werd.

Met een Kia door Zuid-Afrika

TopGear is verzot op auto’s. En op voetbal, al is dat iets minder bekend. We rijden in een Sorento van de hoofdsponsor van het WK 2010 door het land van het WK.

Audi RS5

Bestaan er eigenlijk nog yuppies? We denken van wel, en ze rijden in een Audi A5 of Porsche 911. En nu is er ook een middenweg.

Porsche Cayenne Turbo

Ja hoor, ook wij knarsentanden als we een Cayenne zien: dat is toch geen echte Porsche, die mastodont. Of toch wel?

Ford Mustang Shelby GT500

Ford heeft de Mustang Shelby GT500 grondig verbeterd. Op z’n Amerikaans – met meer pk-geweld – maar ook qua weggedrag. Huh?

Jeremy Clarkson over vliegvelden

De enige manier om met terreurdreiging om te gaan is negeren, zegt Jeremy. Hoe groter de paniek, des te groter het probleem.

Richard Hammond in een oude E-Type

Stop met Prozac. Als je tevreden wilt zijn met jezelf en de wereld om je heen, ga dan gewoon achter het stuur zitten van een gammele Jaguar E-Type.

James May over opwinding

Hoe weet je of een auto echt, écht iets voor jou is? Simpel, zegt James. De vraag is: krijg je er dat opgewonden gevoel van – of niet.

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken