Juli 2010

TopGear nummer 61

Deze maand: The Stig in de Ferrari 599 GTO – de favoriete monsters van Clarkson, Hammond en May – een Belgische supercar – Bugatti’s ultraluxe Galibier – de Batmobile – rijden met de Bentley Mulsanne, Volvo S60, Honda CR-Z en Saab 9-5 – en nog veel meer…

The Stig in de GTO

Vorige maand bekeken we de Ferrari 599 GTO, deze maand heeft TopGear de rijprimeur. En we kunnen hardop stellen: beter wordt het niet.

De favorieten van de TopGear boys

Als Clarkson, Hammond en May voor eeuwig op een onbewoond eiland moesten zitten, welke monsterlijke auto’s zouden ze meesmokkelen?

Gillet Vertigo 5

Komen er geen auto’s uit België? Echt wel. En dan doelen we niet op de Opels en Fordjes uit de fabrieken daar, maar op een heus sportwagenmerk.

Batmobile

Twee Australiërs bouwden in hun schuur, aan de hand van een paar foto’s, de Batmobile na. In opdracht van een steenrijke Japanner. Hoe cool is dat?

Bentley Mulsanne

‘Rij jij of rij ik’, kun je prima tegen je chauffeur zeggen. Om dan als de gesmeerde bliksem zelf achter het stuur te kruipen.

Volvo S60

Ze hebben zich alle mogelijke moeite getroost om van de nieuwe S60 ‘de meest dynamische Volvo ooit’ te maken. Nou, laat maar komen.

Saab 9-5

Ein-de-lijk heeft de bejaarde Saab 9-5 een opvolger gekregen. Het is meteen de belangrijkste auto in de recente geschiedenis van het merk.

Jeremy Clarkson over hardrijden

In de goeie ouwe tijd was hardrijden onder jongelui een teken van mannelijkheid. Dat is verleden tijd. Wat wil je, met zulke benzineprijzen. Dat kan goedkoper!

Richard Hammond over de sloopregeling

Nu de grote schoonmaak volop aan de gang is, staat het autokerkhof vol leuke auto’s die voor een appel en een ei worden verkocht. Waar wacht je op?

James May bedankt voor TopGear Live

De wereld is een toneel, en in het geval van onze James is het podium bezaaid met valluiken. Dat hoort nou eenmaal bij TopGear Live.

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken