September 2010

TopGear nummer 63

Deze maand: een botenspecial (jaja) – James in de Bugatti Veyron Super Sport – een Zweedse en een Amerikaanse concurrent voor diezelfde Bugatti – Clarkson & Hamilton met Senna’s F1-bolide – de gestoorde Volvo C30 Polestar – een gele Mercedes SLS op batterijen – rijden met de Bentley Continental Supersports Convertible, Citroën DS3 Racing en Mercedes S63 AMG – en nog veel meer…

May in de Bugatti SS

Er moest iets achter steken, achter dat langzaam rijden van James. Hij heeft ons jarenlang gefopt. Hij kan het namelijk wel. Harder dan wie ook.

Koenigsegg Agera

Het is gek en het komt uit Zweden. Het gaat keihard en het komt uit Zweden. Inderdaad, je raadt het al. Het is de nieuwe Kkkooeeenniggseeegggeggggg.

Hennessey Venom GT

Deze is ook gek, en komt uit Amerika. Met meer dan 1.000 pk eveneens een bedreiging voor de Bugatti Veyron Super Sport. En dat voor een grote Lotus!

Clarkson & Hamilton

Of Hamilton en Clarkson, natuurlijk. Dat is tevens de vraag: wie komt er het eerst over de finish? Geintje. Ze doen iets met een F1-auto, dat wel.

Bentley Supersports Convertible

Wil je een W12 met 621 pk, twee deuren, een Bentley-logo op de grille en een open dak? Dan is de Continental Supersports Convertible de auto voor jou.

Citroën DS3 Racing

Met het WK al lang achter ons, is het nu de beurt aan de DS3 om met oranje geweld te komen. Boekt ie de zege?

Mercedes S63 AMG

Ook AMG zal eraan geloven: hun motoren moeten kleiner en schoner. Staat dat gelijk aan minder pk’s? Echt niet.

Jeremy Clarkson over kapotte dingen

Ingebouwde veroudering is de pest voor de consument – de ene dag koop je iets, de volgende dag is het stuk. Daar moet iets aan gedaan worden.

Richard Hammond over nadenken

Gebruik je je hersenen nu minder dan toen je net je rijbewijs had gehaald? Dan wordt het misschien tijd voor een nijdige krokodil.

James May over spelletjes

Vergeet de PlayStation, vergeet de Nintendo. De beste manier om een lange autorit door te komen is met een spelletje Hond/Tractor. Of beter nog: Bèh-lammetje/Ezel.

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken