Oktober 2010

TopGear nummer 64

Deze maand: een grote supercartest met vijf geweldenaren – de favorieten van onze jongens: iets van Ferrari, Porsche en Mercedes – een fashionspecial! – Mini Countryman vs Nissan Juke – hete Fords – veel vrouwen in een Dodge Nitro – rijden met de Porsche 911 GT2 RS, Peugeot 308 GTI, Hennessey Camaro HPE600 en Porsche Cayenne Hybrid S – en nog veel meer…

Supercar Showdown

De Mercedes SLS AMG, de Ferrari 458 Italia, de Porsche GT3 RS, de Lexus LF-A en de Lamborghini Gallardo Superleggera. Moet je nog meer weten?

De beste, volgens onze jongens

Ook onze televisiepresentatoren houden, zoals je weet, van een mooi stuk staal. Vooral als het hard vooruit gaat. Ze lachen elkaar nu eens niet uit.

Mini Countryman vs Nissan Juke

Ze zijn allebei klein – maar niet heus. Ze zijn allebei apart – dat is wel waar. Ze nemen het tegen elkaar op omdat ze willen weten welke jij gaat kopen.

Knallen in oude Fords

TopGear rijdt vier Fords. Eentje uit 1974, een uit 1985, een uit 1994 en een uit 2005. Wat ze gemeenschappelijk hebben? We rijden ze in Engeland en ze zijn bloedsnel.

Porsche 911 GT2 RS

Dit nummer van TopGear is tot aan de nok toe gevuld met superauto’s. Toch kunnen maar weinig daarvan tippen aan de snelheid van de GT2 RS.

Peugeot 308 GTI

‘Als je geen naam hebt, kun je hem ook niet verliezen’, luidt een onbekend Cruijffisme. En een naam heeft (of had) Peugeot als het gaat om GTI’s.

Hennessey Camaro HPE600

Wat zit het de Camaro toch tegen. Toen ie eindelijk buiten mocht spelen, gooide een crisis roet in het eten. Terwijl je leuke dingen met zo’n apparaat kunt doen.

Jeremy Clarkson over interieurs

Jeremy wil het interieur van zijn Mercedes Grosser upgraden, maar waar is het automobiele equivalent van de Ikea als je het nodig hebt?

Richard Hammond over midlife-perikelen

Ben je ook ouder dan veertig? Bekruipt je het gevoel dat je leven machteloos door je vingers glipt? Koop een Harley-Davidson.

James May over zuigen

Properheid staat gelijk aan goddelijkheid, en een viespeuk is nergens geliefd, dus profiteer van het mooie weer en maak je auto schoon. Van binnen en van buiten. Nu.

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken