Oktober 2011

TopGear nummer 76

Deze maand weer een normaal dik nummer met daarin onder andere: Jaguars 911-killer – Morgan 3 Wheeler – Ferrari 458 Spider – Bac Mono – Aston Martin Cygnet vs Aston Martin Rapide – Formule 1 op Spa – Mercedes Bent (geen tikfout) – Citroën Tübik – Land Rover Defender Concept – TopGears Trackday – Mercedes SLK vs Nissan 370Z – Ford Evos – Chevrolet Corvette Grand Sport – en iets met mode…

Jaguar C-X16

Ze noemen het nog een concept, maar hij is gewoon af. Komt net onder de XK en moet Porsche het leven zuur gaan maken. Z’n uiterlijk heeft ie in ieder geval mee…

Morgan 3 Wheeler

De vraag is natuurlijk: wil je in zo’n ding gezien worden? En zo ja, dan vind je een koets met paarden ook vast cool. Toch: deze gloednieuwe Morgan is leuker dan je denkt. Echt!

Chevrolet Corvette

Hij lijdt een beetje aan de 911-ziekte – 2.300 verschillende versies van 1 model – maar leuk blijft ie. Helemaal in deze Grand Sport-uitvoering. Als coupé, met uitneembaar dak.

Range Rover Evoque

Vorige maand gingen we alle continenten over om ‘m onder de gekste omstandigheden te testen, deze maand doen we even normaal met de Evoque. En dat bevalt prima.

Mercedes SLK vs Nissan 370Z

Een heel nieuwe Mercedes die minder verwijfd is tegen een tikje gedateerde borsthaar-Nissan. Dak open, richting Ring, ter plekke een cursus scheuren volgen en kijken wie er wint.

Bac Mono

Hij ziet er uit alsof je er alleen het circuit mee op kan, maar in Engeland mag ie ook op de openbare weg. Is dat leuk? Nou, ja! Als het droog is. Nu kijken of ie hier ook de weg op mag.

Clarkson maakt zich druk

De auto wordt zo gepest om een paar keversoorten in stand te houden dat Clarkson zich afvraagt wat we nou liever hebben: die kevers of een auto? Nou dan!

James May is lyrisch over Victoria

Rondetijden op de Ring vindt James aperte onzin. En terecht. Straks wordt elke nieuwe rollator er getest. Daarom is James blij met Victoria Beckham, die heel anders ontwerpt.

Richard Hammond

Steeds meer weggebruikers gedragen zich als eikels. Waarom? Richard is het zat en pleit voor een verplichte studie Psychologie na het halen van je rijbewijs. Wij zijn voor!

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken