Een half jaar TopGear Magazine in je bus – dus zes lekkere nummers – en een superdikke special over alle Porsches van de laatste tien jaar. Wat je zoal in het magazine kunt lezen, vind je hier. En wat die Special inhoudt?

Nou, het aantal Porsches dat in de afgelopen tien jaar in TopGear Magazine de revue passeerde, is nogal enorm. Wat wil je ook, met ongeveer zes triljard versies van de Porsche 911 en bijna evenveel van de Boxster, Cayman, Cayenne, Panamera en, vooruit, een handvol Macans. Het gefocuste supersportmerk uit Zuffenhausen maakt voor elk wat wils en wist daarmee bijna maandelijks ons magazine binnen te knetteren, met als ultiem klapstuk hun hyperhybride, de Porsche 918 Spyder.

Net als bij onze eerdere Supercar Specials kijken we naar de geschiedenis van het merk en behandelen we vervolgens de verschillende generaties en uitvoeringen van alle modellen die Porsche de afgelopen tien jaar op ons losliet. Dit resulteert in machtige verhalen over meesterwerken als de 911 GT3 RS, de Boxster Spyder, de Cayman GT4, de 918 en alles ertussenin, maar ook over een gewilde klassieker: de 959.

Als er ook maar één haartje op je arm overeind gaat staan als je een zescilinder boxer voorbij hoort blazen, kun je jezelf officieel Porsche-gek noemen en mag je onze TopGear Porsche Special niet missen! Dus pak dat abonnement én die Porsche Special hier. Je krijgt er gratis alle digitale edities van die nummers bij.

Reacties

Meer van TopGear