Het jaarlijkse BBC Worldwide Showcase-feestje werd deze week gecrasht door vijf van TopGears nieuwe presentatoren, gewapend met een bataljon aan supercars… en The Stig.

Eddie Jordan was druk met een liefdadigheidsklus in Zuid-Afrika, dus heetten Chris Evans en Matt LeBlanc – net terug van TopGear-opnames in Blackpool – enkel hun collega's Sabine Schmitz, Rory Reid en Chris Harris welkom op het podium. Vervolgens trakteerden ze het publiek op een filmpje van 90 seconden met de highlights uit het nieuwe seizoen van TopGear, dat vanaf mei op BBC2 te zien is.

Wat voor auto's ze meebrachten? Nou, bijvoorbeeld één van de tien Aston Martin DB10's die onlangs voor de James Bond-film Spectre werden gebruikt, plus een Jaguar C-X75, Porsche 918 Spyder, Lamborghini Aventador SV, McLaren P1, Mercedes-AMG GT S, Ferrari F12tdf, Audi R8 V10 Plus, BMW i8 en Aston Martin Vanquish.

Hun favorieten? Harris ging voor de P1, Reid voor de i8, terwijl Schmitz en LeBlanc beiden bovenop de 918 doken – en hem dus maar eerlijk deelden.

Klik hierboven door de plaatjes van het evenement en hou onze site in de gaten voor meer TopGear tv-updates!

Advertentie

Reacties

Advertentie