Het lijkt erop dat de mysterieuze testrijder van Top Gear wederom ontmaskerd is. Het blijkt dat de man in het witte pak niet onsterfelijk of bovenmenselijk is, maar het blijkt president Barack Obama te zijn. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten.
 
Vier jaar lang wilde bijna geen enkele kijker van ons succesvol tv-programma de ware identiteit van onze geheimzinnige coureur weten, maar de aap kwam uit de mouw toen een schoonmaker in het Witte Huis de kersverse president het beroemde witte pak in een lade in het Oval Office zag stoppen.
 
Toen de schoonmaker erop doorvroeg, gaf Obama blijkbaar toe dat hij degene was die met peperdure en bloedsnelle hypercars zoals de Bugatti Veyron en Ferrari Enzo over de Top Gear-baan gierde. Ten minste dat is wat The Mole heeft begrepen.
 
Onze bron vertelt dat op momenten dat de show niet werd opgenomen en uitgezonden hij had besloten om mee te doen aan de presidentsverkiezingen. “Ik had niet verwacht te zullen winnen, het was gewoon om wat te doen te hebben tot de herfstserie”, zo vertelde Obama volgens de schoonmaker, waarschijnlijk.
 
Hij liet zich ook ontvallen dat hij nu bang is zijn rol als de man in het witte pak kwijt te raken. “Ik denk dat ik mijn handen vol zal hebben nu ik president van de Verenigde Staten ben. Maar ik baal ervan de nieuwe serie te moeten missen, net nu we waarschijnlijk die nieuwe Ferrari over het asfalt gaan jagen”, zou hij recent gezegd hebben.
Advertentie

Reacties

Advertentie