We schrijven het elke maand weer; deze Top Gear mag je echt niet missen! Daar is natuurlijk nooit niks van gelogen, maar in het geval van het allernieuwste nummer – nummer 39 – zijn we bloedserieus en daarom verbieden we je hierbij gewoon om het nummer in de winkel te laten liggen. Over deze mededeling kan niet gecorrespondeerd worden.  
 
En waarom blazen wij zo hoog van de toren? Omdat er bijvoorbeeld een fantastische, 29 pagina’s tellende supertest in staat met maar liefst tien bijzondere auto’s, waaronder de Nissan GT-R, KTM X-BOW, Porsche 911 GT2, Audi RS6, Lexus IS-F, Mercedes CLK Black Series en de Aston Martin DBS. Alle modellen worden aan de tand gevoeld op afgesloten wegen op het eiland van Man. Inderdaad, net als in nummer 28 van vorig jaar – maar dan nog drie keer leuker. Kortom, dat lijkt ons toch wel genoeg voor een paar broodnodige uurtjes leesplezier.
 
En dan heb je dit nummer nog lang niet uit, want Jeremy vraagt zich verder af waarom er zo weinig kleuren verkrijgbaar zijn voor de Jaguar XKR-S en James legt uit waarom hij zo graag in oude brikken rijdt. Zal wel iets te maken hebben met z’n leeftijd…
 
Ook vertonen de nieuwe BMW 7-serie, de SL AMG Black Series en de Ford Focus RS zich in de allernieuwste Top Gear. O ja, wie zich ook laat zien is acteur Edo Brunner. Hij was voor het allereerst op Zandvoort om een Corvette en een Hummer op zijn eigen manier te ‘testen’.
 
Trouwens, nu we het toch over vertoningen hebben: auto’s als de nieuwe Audi Q5, Mercedes GLK, Opel Insignia, Lotus Evora, Mini JCW en Volkswagen Scirocco waagden zich onlangs voor het eerst in ons gezelschap. Leuk? Altijd! De vraag is alleen voor wie. Lees het in de nieuwe Top Gear – via je brievenbus (doe dat abonnement nou eens een keer!), de winkel of (in héél kort bestek…) hier.

Ps. De Ferrari Scuderia, Alfa 8C, Maserati GranTurismo, Alfa MiTo en Fiat 500 hebben we apart onder handen genomen. Ze staan wel voor de mooi op de cover, volgende maand racen ze tegen elkaar. Op een pagina of 10…

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie