Het loopt storm voor de TopGear Live-shows in de Amsterdamse Ziggo Dome. Zodanig zelfs dat besloten is om een extra show in te plannen! In totaal zijn er nu drie Nederlandse shows waaruit je kunt kiezen: één op vrijdag 26 april (20.30 uur) en twee op zaterdag 27 april (16.30 en 20.30 uur). Op zondag 28 april stopt de TopGear Live-karavaan in het Sportpaleis te Antwerpen, waar je het feest om 16.30 en 20.30 uur kunt bijwonen.

Toen TopGear Live in 2010 voor het eerst naar Nederland kwam, was het meteen een knallend succes. Maar liefst 45.000 mensen bezochten de evenementen, die uit hun voegen barstten van de bizarre stunts, adembenemende supercars, rokende en gummende actie van The Stig en natuurlijk het vermakelijke gekibbel van Clarkson, Hammond en… Van Erven Dorens, die te hulp schoot toen James May niet kon.

Deze keer zijn de heren er alle drie bij, tijdens alle shows. Ze waren zelfs van plan om van de gelegenheid gebruik te maken om Amsterdam wat beter te leren kennen – er werd al gesproken over bierfietsen, rokerige cafés, grachten en het daarin gooien van elkaar… Dat gaat nu dus mooi niet door.

'Ik ben blij dat ik niet degene was die het ze moest vertellen', zegt Rowland French, de creatieve eindbaas van TopGear Live en tevens degene die over de schuur met attributen gaat. 'De respons van de fans in Nederland is overweldigend. De show is volledig nieuw, en het is een spektakel zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Omdat we iedereen de kans willen geven om erbij te zijn, knallen we er vrijdagavond in met een extra show!'

Kaarten voor TopGear Live in de Ziggo Dome zijn er vanaf 45 euro, en zijn nu te bestellen op www.topgearlive.nl. Ook voor de shows op zaterdag zijn nog enkele tickets beschikbaar. Is het Sportpaleis voor jou dichterbij? Ga dan naar www.topgearlive.be en regel daar je toegang tot een van de twee shows op zondag 28 april. Zorg dat je erbij bent!

Advertentie

Reacties

Advertentie